Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/hungaghu/szeretethatalma.hu/html/wp-content/themes/blogfeedly/functions.php on line 73 Híreink – Szeretet Hatalma Alapítvány

Híreink

Festék Centrum születésnapi rendezvény

Születésnapi rendezvényünk legszebb és legmeghatóbb momentuma volt a Poli-Farbe Vegyipari Kft, a Szeretet Hatalma Alapítvány és a Kisvárdai Festékcentrum közös ügye.
Öt környékbeli család, – akiket a Szeretet Hatalma Alapítvány támogat egy szoba kifestésére elegendő Platinum falfestéket választhatott a Poli-Farbe Kft. jóvoltából. Partner cégünk által felajánlott ajándékcsomagot a Kisvárdai festékcentrum 1-1 nagyobb értékű ajándék utalvánnyal egészítette ki. Bízunk abban, hogy ezáltal mi is hozzájárulhattunk a beteg gyermekeket nevelő családok életkörülményeinek megkönnyítéséhez. Csodálatos volt átérezni azt, amit eddig is jól tudtunk: kapni jó, de adni még jobb! 💝 Jó volt látni a gyermekek és szülők csillogó szemét, örömét. Örülünk, és köszönjük, hogy a részesei lehettünk! 🙏

A Szeretet hatalma alapítvány idén hetedik alkalommal hívta meg az alapítvány által támogatott támogatott gyermekeket és családjaikat a Nyíregyházi Állatparkba.
Május 18-án 210 – en látogattak el az eseményre.

A kuratórium tagjai az alapítványunkat támogató szponzorok jóvoltából gazdag ajándékokkal kedveskedtek a családoknak.
Ezen a napon megtérítjük a családok útiköltségét, és a Vadaspark belépőt.

A családok hálás szeretettel fogadják ezt a szíves adományt.Nagy örömet jelent ez a nap megajándékozottoknak és adományozóknak egyaránt.Megköszönjük tisztelt Támogatóinknak egész évben nyújtott gondoskodását, adó 1%- át, egyéb támogatását.

Ezen az eseményen támogatóink voltak:

 • Get Work Trend Kft.
 • Jármi Tésztaüzem Kisvárda
 • Szegedi Paprika Zrt.
 • Nyírzem Coop Zrt. Kisvárda,
 • Unilever Magyarország Kft. Nyírbátor
 • Gyüre Zoltánné Vállalkozó Fényeslitke.
 • Nyíregyházi Állatpark
  Gajdos László
  Ügyvezető Igazgató Úr
 • Coop – Pékség Kft. Kisvárda
 • Friesland Campina hungaria Zrt.
  Mátészalka
 • SPÁR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Már csak

van hátra, hogy nyilatkozz az SZJA 1 százalékáról.

Önnek nem kerül semmibe, alapítványunk 150-200 alkalommal tud segíteni a daganatos beteg gyerekeknek ebből a keretből évente.

Adószámunk:11600006-00000000-17421377

KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÁSÁT!!!!

A Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda megajándékozta alapítványunkat egy használt, de jól működő komplett számítógéppel. Nagylelkű adományukat köszönettel vettük, és jó szívvel használjuk. Köszönet érte.

2016. április 26.